Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sågspån


Börjar tro att när man inte kan andas
så tunnas allt ut
som att sitta längst bak i bussen
eller som att lagra vin

Däremot har jag slutat tro på illrar,
pajer och att marinera saker

Står utanför och hamrar ensam
ni står inne och håller på med sylt

ni och alla andra dvärgar




Fri vers av David Eeee
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-24 23:14



Bookmark and Share


  Carlita
bisarr, vass, störtskön!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee