Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semantik i Bologna


Den äldsta killen i Hanson
registrerade i måndags
partnerskap med Bob Dylan

I lysningspresent
fick de en Honda Civic
och två kostymer




Fri vers av David Eeee
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-08-24 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee