Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå blå sågspån och tippex


I pulkabacken bröt du benet
Blodbandage
På Västbanken är räntan bra
Bensingarage

Mellan hjärnloben lyssnar vi på Brainpool
(innan Janne Kask hoppade av)
Apelsinfromage
En munkorden byter plats
Analläckage




Fri vers av David Eeee
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee