Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att se det ljus är det också nödvändigt att se det mörka


Öppna Dina ögon

Tag av Dig Dina solglasögon
öppna Dina ögon

När Du söker insikter skall du finna
både glädje och smärta

När Du älskar Mig eller hatar Mig
När Du avgudar Mig eller föraktar Mig
skall Du för alltid komma ihåg
att det är Din egen spegelbild Du ser

och så när Dina ögon är öppnade
så som Du önskat och diset är skingrat
skall Dina vrångbilder belysas
i det klaraste ljus

När verkligheten kommer nära
är vi alla små och sårbara
och så: även Du och jag...min kära




Fri vers av Metaformannen
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-04-11 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Metaformannen