Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är det bara roligt att leka med ord och se vad det blir. Gillar denna ologiskt logiska dikt. Vad tycker ni?


Nonsens

krissituation
en situation med kris i

väderstation
en station full med väder i
där går inga tåg
ingen radiofrekvens når dit

bokstavsordning
i den ordning bokstäverna följer i specifika ord

som

krissituation
en situation med kris i




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-08-27 17:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
träffsäker och kreativt... mötte just en buss med skylten \"ej i trafik...\" och detta mitt på motorvagen... hur det nu kunde gå till...
2007-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog