Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla undran.


Om speglar inte fanns

om speglar inte fanns

skulle själen vara fri då?

inte fångad i en kropp av partiklar

flygande fri och sann




Fri vers av Sara Anteskog
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-27 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog