Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysterika

Hysterika

Här hemma härskar Hysterikan
hänfört håller Helvetet hov

Himlen hyllar horisonten
här härjar hejdukar, hämtade hitom Helvetet
hånfullt hotande

Himmelsvid hämndlystnad hedrar hyckleriets hamn
Hysterikan hypnotiserar hjärtats helgedom

Hur hindra hatets hotfulla hamrande?




Fri vers av Madde69
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-08-28 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde69
Madde69