Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

via mitt inre

tankar simmar runt i
mitt huvud

genom kroppen
under min hy

längst ryggraden
inuti mina vener

de håller i mig hårt
kontrollerar alla rörelser jag tar

de kyler ner och skakar om

dess inflytande oundvikligt

vad som nu kommer hända vet jag
inte
jag agerar inte längre
ur min yttre vilja
endast via min inre

jag vill inte...
har inget val

hela jag skriker, men allt
som kommer ut är bara tom luft

kom tillbaka stanna kvar lämna mig inte

tomma ord ur en snart uttömd själ

spegelbilden allt mer suddig
av imma mina ord lämnar

vattendroppar från kranen
enda ljudet i rummet

dropp

dropp

stopp...

snart är de slut

snart
slut






Fri vers av självdestruktiv
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-28 17:07



Bookmark and Share


  KänslanAvIngenting
Som Gudrun nedanför säger, din dikt gör ont.
Visst gör det ont?
Jag önskar att allas kroppar vore sår och ärrfria och att alla ska vara lyckliga.
Må vara en väldigt naiv och omöjlig dröm, men det är ändå en dröm som så många tar för givet.
Lyckan kan ta slut om en timme eller ett år, eller har den redan tagit slut?
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv