Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som musik för mina öron

vägen till himlen är lätt
vägen till himlen är rak
anpassad till bergets lutning
lyfter vi och ger himlen lycka

det bultar
det vibrerar
gungar i sin guldvagga
trygg i sin förvissning
att vi ger genklang i kosmos

calypso i våren
cancan i busken
salsa i snåren
kanske får du en kyss sen

ljuva stämma
ljuva tid
kittlar min livsnerv
och ger oss frid









Fri vers av Sara Anteskog
Läst 192 gånger
Publicerad 2007-08-28 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog