Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högst upp i trädets topp


vilket spektakel

vilken prakt

vilken glöd


högst upp i trädets topp

trumpetar den ut sin skald

helt unik i sitt slag


krumbuktar under sin himmel

självklar i sin glans

skåda och hör

det fågeln gör


vänd blicken uppåt

öppna din mun

ropa till den att du ser

vinka en hälsning och kalla på fler


njut av prakten

njut av livet

njut av allt

ge den gåvor

tusenfalt





Fri vers av Sara Anteskog
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-08-28 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Anteskog