Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån gång kring 1981


Nervös på kalas
kan inte öppna läsken

röda hängselbyxor

-Skrattar de åt mig?

tur att pappa kom




Fri vers av David Eeee
Läst 374 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-29 19:43



Bookmark and Share


    sunnanvind
Tjej som jag är hade jag inga hängslen , men detta känns igen!
2007-10-23

  Sanningsägaren VIP
just den här påminner lite
om Erland Loe... gillar det raka
enkla
men dock geniala ;)
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee