Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrum

Tomrum fyller jag
när jag inte vill
ha någonting

Jag kan krypa in
och försvinna
in i tomheten

Ingen vet att
jag finns där
Ingen ser mig
där

För i tomrummet
tar jag
inte upp någon
plats




Fri vers av joho
Läst 447 gånger
Publicerad 2007-08-28 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

joho
joho