Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska någon


Tornade

Att älska någon

kan vara

som en tornade 

man förs ut

i rymdens

oändlighet

i ett

himmelskt möte.

Efter finns  

bara

spillror.




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 200 gånger
Publicerad 2007-08-29 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström