Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en äldre dam som kommenterade mina ögon..


dina ögons djup...

borta

bortblåst

i en egen värld


en höstkväll
sittandes på ett café på gamla brogatan

sitter ute
med filten virad runt kroppen
det är kyligt, höst..
ja, den kom tidigt i år

med en varm kaffe
en ciggarett i handen
pratar jag med mina vänner

om allt, ingenting
ingenting, men ändå det mesta

skratt,tjut
inte en människa som inte hör
vårat ljud

mitt upp i allt
en dam kommer fram
lägger handen på min axel, säger

du vackra unga dam
de ögon du har
har brunnens djup

ett oändligt djup

ta vara på ditt liv, unga dam
med dina ögon
karlar kommer falla
för dig, som löven gör på hösten

sen försvinner hon bort
blir som osynlig bland folkmassorna..




Övriga genrer av mfinne
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne