Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök inte ens!


- nej, inte med mig

jag vet nog hur det slutar:

lagom många barn

med lagom vanliga namn

fondväggar, PH-lampa, myran-stolar

radhus, studsmatta, kaninjävlar

hos dina föräldrar varannan jul

golf, kvartsamtal, fjällstuga

vård av barn, fredagsmys, IKEA-family


och så två veckor till Thailand på hösten förstås







Fri vers av David Eeee
Läst 377 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 22:39



Bookmark and Share


  Arwen
Ps. kaninjävlar tycker jag var det bästa inslaget :)
2007-11-01

  Arwen
roligt skrivet! Och effektfullt också...man blir verkligen avskräckt och påmind om att inte hamna i Svenssonträsket. Usch! Det är inget liv!
2007-11-01

    härochnu
haha. du fick ringat in det mesta jag för tillfället skyr som elden. även om du kanske var ironisk?
2007-09-20

  systra
Underbar!!!! Tankar som är en total sanning...En total panik attack...När man innser att så är fallet..Jag som skulle göra o bli så mkt...hua
!!! Bokmärkt!
2007-09-08

  Stjärnöga
;-) Radhussyndromet..

eller trettioårskris?
Det är bara att välja =)

Men du fångar det
med en underbar
humor! =)

Jättebra! :)
2007-09-03

    Ti-elina
Haha! VillaVolvoVovve?
Bra skrivet och rolig läsning.
Tack! =)
2007-09-02

  Sanningsägaren VIP
Yes!
Där satt den!
igen å igen
å igen
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

David Eeee
David Eeee