Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TA ÖVER MIG

 

 

Du tar över mig

Vill inte värja mig

Vill inte hejda dig

Ta över mig!

 

Men du vill inte ha det

Glider mellan dina fingrar

Går spårlöst förbi

Ändå tar du över mig

 

Som att fotograferas av framtiden

Du tillhör den inte

Men är ändå där bevisligen

Var tar du vägen?

 

Så du kommer ta över mig

Försök du värja dig

Försök du hejda mig

För det är inte jag mot dig

 

Det är mycket större

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-08-31 06:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna