Att låta drömmarna fladdra." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att låta drömmarna fladdra.


Spegelglaset

Dröm om mig

sa jag till min

spegelbild

och såg bortom

spegelglaset.

Du som finns

under samma

stjärnhimmel

som jag.

När våra vägar

 möts

känner du

igen mitt

ansikte.  




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 687 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-31 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström