Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvertala konfliktsbubblor...


damm i motljus

singlar, vindlar, svävar utan mål
... eller riktning

whoosh... en vindpust

kaos och ögonblickligt massmord

vi är inte ens dammet i denna saga

vi är inte ljuset eller vinden

vi är det där långt borta

den där fläcken på väggen bakom allt det roliga

den där fläcken som missar allt

bara för att ögonen var olyckligtvis byggda för att stirra in i väggen
... inte för att uppfatta... bara för att se

allt vi missar

... introvert

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-09-01 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen