Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marornas vals

Marornas vals
söker min sömn;
Lägger en snara kring hals;
rymmer i skymmande skog.

Marornas vals
spelar min dröm;
Dansar och jagar mig vill,
vill i den skymmande skog.

Marornas vals
piskar mig öm;
Kväver och tiger mig still;

Jagad med snara kring hals
dansar jag vill,
vill i den skymmande skog.




Fri vers av Erik L
Läst 388 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-12 23:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dansar jag in i Guds famn och finner vila och ro.
Applåd!
2008-07-29

  Thommy
Marornas vals kan vara nog så skrämmande, hade en härom sistens, dock inte så välskriven som denna.
2007-09-16

    ingvar VIP
Roligt att konstatera att även denna dikt var mycket begåvat - och klurigt - ihopakommen. Bravo!
Ingvar
2007-09-15

    ingvar VIP
Roligt att konstatera att även denna dikt var mycket begåvat - och klurigt - ihopakommen. Bravo!
Ingvar
2007-09-15

  Maria Zena Viklund
vackert!
2007-09-12

  Last Word Spoken
Skrämmande och vackert samtidigt!
2007-09-12

  Patrick K
fint skrivet!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L