Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är varken bra eller nyskapande, men det är jag och det är nu och det är allt. Min sanning, den enda jag känner till. Mitt helvete, min ångestvärld av saknad efter något jag inte kan finna. Jag, nu, allt. Så jävla patetiskt.


jag skrev ett brev och brände det

Men vad vill du då?
Sånt betyder vet du.
Jag vill inte om inte du vill,
det förstår du väl?

Älsk.

Jag saknar att inte ha dig nära,
47 mil saknad är så alldeles för mycket.
Skärpning, du får ta och komma upp hit
lite oftare,
förstår du det?

Jag klarar det inte annars,
jag klarar ingenting om jag inte vet

att du finns nära mig.


Det blev höst idag tror jag,
det blåser kallt och jag har jacka på mig
för första gången på fyra månader.

Jag önskar att vi hade kunnat värma varandra,
men mina kalla händer nådde inte dina varma.

Jag saknade dig då som jag saknar dig nu.

Jag älskar dig nu som jag aldrig älskat innan.



Vem är du?
Du är den jag vill ha,
den jag så desperat behöver för att våga finnas till.

Min existens beror på din existens.

Jag är inte om inte du är.
Jag vill inte vara om inte du
vill att jag ska vara.

Jag bara vill inte.


Kom och vill ha mig,
jag ber dig.
Jag vill existera,
bara jag slipper göra det ensam.

Det här är viktigt,
låt mig finnas till i dina ögon,
så lovar jag att jag ska ge dig allt.

Du ska inte ångra dig.

Jag lovar.




Fri vers av cohen
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-02 23:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
\"men mina kalla händer nådde inte dina varma\", så fint och längtansfullt uttryckt.
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen