Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanbrott

Människokropp
Lövtunn is
Frost på insidan
lungor skriker
Andrum
Blinkar bort
hav
drunknar fortfarande
i skrivbordsstol




Fri vers av Skrattgul
Läst 464 gånger
Publicerad 2005-04-12 21:28



Bookmark and Share


  akseli
Gillar såna här snabba "enkla" upplevelseresor.

roligt slut :D
2005-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Skrattgul
Skrattgul