Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://animalrights.se/wallsofglass/wallsofglass.html


Älska din nästa

Handlar allt här om att överleva?

Eller kan vi någonstans på våra vägar
Skilja rätt från fel?

Står våra viljor
Över andras värden?

Snabbt och effektivt
Förvandlar vi vackra liv
Till bitar av lik
Som vi sedan äter

Följer vi blint våra instinkter
Eller är det val vi gör?

Ett band som rullar
Fast det inte måste

Kan smaken av det döda
Ge oss rätten att mörda?




Fri vers av Pascali
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-21 12:11



Bookmark and Share


    Moondancer
Sista meningen är klockren som vanligt. Resten av texten är också bra. Me like it.
2008-11-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag ser inte dödandet av djur som mord.
2008-11-21

  notsomad
Heja veganer!!! Håller med. Coolt om annorlunda diktämne.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Pascali