Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

revolverman

i natt slog jag följe
med en revolverman
fördes mellan bilar
i mörka parkeringshus
åkte vi hiss mellan våningsplan

ibland öppnade du baksätets fönster
lät den iskalla nattluften
svepa in mellan oss
där vi satt på var sin sida
betraktandes




Fri vers av jspoesi
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jspoesi