Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattmal.

 

Hur du slår med dina vingar, extatiskt över dina vitgröna ögon,

Bara - du - kan - känna ilningarna från viskningarna,

bakom ryggen,

bortom tid och rum,

Det är ingen som ser det du ser,

sötman från flamman som letar sig

in mellan fingrarna

och

drar

dig

bort

dit där du verkligen lever

 

Nattmal.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-04 00:21



Bookmark and Share


  KonstigaKatter
Dikt som kan läsas som vanligt eller som metafor, ex. till utbildning. Vackert.
2007-09-04

    ingvar VIP
Vad skall man väl säga om denna, alldeles \"onormalt\" begåvade skribent? En gammal man som undertecknad har bara att kapitulera och glädja sig över sådana obegripliga gåvor. En 15-åring!!
Ingvar
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema