Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka källor

Jag känner svindeln,
det släppta taget;
den lösta bindeln
som gapar naket.

Nu rämnar grunden
mot öppen fasa;
den svåra stunden
då allting rasa.

Nu stundar höstar;
begärens fällor -
och själens törstar
till mörka källor.




Fri vers av Erik L
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-04 13:10



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Här släpper jag taget om mitt eget jag och ser fram emot att efter höst och vinter kommer vår. Under allt finns livet kvar där längst inne i det till synes frusna och förstelnade.
Applåd!
2008-07-16

    Allan_i_Dalen
och innan dimman
det gråa diset
blir ett med timman
i paradiset

bra rimmat
rimmäster
2007-09-05

  tjort
Du använder såna knasiga ord du, men jag gillar det ändå!
Mycket bra!
2007-09-04

  Last Word Spoken
Ja, vacker med fina rim och
höstens kommande mörker.
Vi får tända tusen värme ljus
och lysa upp våra sinnen med!
2007-09-04

  Lena Renman
Hej Erik
Ja men :-) här har du lyckats rimma med rytm på det där med att önska mörker om hösten. Applåd!
2007-09-04

    Bodil Sandberg
Mörka källor är en oerhört vemodig men vacker dikt.. den bokmärker jag såklart!!!
2007-09-04

  Patrick K
härligt skrivet! :)
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L