Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag önskar jag kunde tycka att du var ett svin.


idiot

jag ska avfärda dig som idiot nu
du vet inte bättre än att
du inte inser hur vacker
jag kan vara
tillsammans med dig




Fri vers av thepinkprincess
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-04 20:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Det finns människor som kan locka fram det vackra hos oss.
\"The true colours\", som Cyndi Lauper sjöng om.
2007-11-26
  > Nästa text
< Föregående

thepinkprincess
thepinkprincess