Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosen

I din famn är jag trygg
brukade jag tänka
där vi låg ihopkurade
så nära vi kunde komma
och delade värmen
när kylen utanför fönstret
försökte tränga sig in

Jag fann mig själv
måla upp bilder
om vår framtid

Jag så hur dom lekte
(våra barn)

Jag såg hur vi gick
(mot altaret)

Jag såg oss leva
(våra drömmar)

Jag var inte rädd

Med jobbiga minnen
från tider för länge sen

Med ett törnat hjärta
från smällar det tagit emot

Tar jag mig an
min största utmaning

Att älska dig


Det är lättare än jag trott




Fri vers av annaforsberg
Läst 343 gånger
Publicerad 2007-09-06 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annaforsberg
annaforsberg