Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försök komma ihåg att andas

andas andas andas
påminner jag mig själv
när hjärtats orubbliga takt
plötsligt stannar

vad händer nu?
jag lever inte
min kropp är tom
men fötterna rör sig

(det obefintliga) blodet
brusar i öronen
och får mig att rodna

nej, fan också
jag glömmer bort att andas

ser han mig?
ja, han tittar
och jag ramlar omkull

snubblar och faller
faller faller faller


men träffar aldrig marken




Fri vers av lindblad
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-06 18:33



Bookmark and Share


  Wäppling
vackert, älskling.
2007-10-27

  aol
fina rader jag fick hålla i mig
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad