Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länge Leve Felix


Ofärdig kallar sig tanken.
Delvis född, delvis död.
Satt är bara fröet av ord.
Labyrinten av tro.
Pang!
Några veckor inpå livet rånar den dig.
Känslorna eller livet?
Förpackad sanning dolde jaget.
Avskalad kreativitet visade roten.
Vem sa att ketchup inte kunde vara gul?




Fri vers av Samuel VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel
Samuel VIP