Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

det är någon som talar om för mej att vara stark

och att jag ska kämpa för att få det så bra som jag önskat så länge.

Jag kommer inte klara av att kämpa mer,

för jag har gjort det i hela mitt liv.

Rösten svarar då,

man kan aldrig kämpa för mycke,

men däremot ge upp för lätt.

Jag vaknade upp och insåg att allt va en dröm.




Fri vers av hannis
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-08 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannis
hannis