Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en text som bara kom upp i huvet på mej :)




Livet rinner iväg

Svaren jag fick va inte lätta att hantera.

Att jag inte hade länge kvar,

det kunde dom konstatera.

Mitt liv rann iväg, jag visste varken ut eller in.

Kommer detta förstöra mellan oss,

eller kommer jag oavsett vad alltid vara din?

Vill veta att att jag kommer ha dej vid min sida.

Jag hoppas allt gåt fort för jag vill inte lida




Fri vers av hannis
Läst 275 gånger
Publicerad 2007-09-08 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannis
hannis