Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet, som bergodalbana

spänn fast er
på tre åker vi

ett..

två..

tre..


vi åker iväg med livets bergodalbana
först kommer det en uppförsbacke
den är ganska lång
lång, positiv, glädjefylld

sedan, lika fort kommer nedförsbacken
fort, upprivande
kaosskapande

den fortsätter med snabba kurvor
höger
vänster
ryckande, skakande

håller vi inte i oss, faller vi
hårt
mot marken

den går upp ibland
men går alltid lika fort ner
harmoni?
knappast...det ska vara fartfyllt
oharmoniskt, ständigt ständigt

piiiiiiiiiiiip
den har stannat
vi kliver av
men, kan vi hålla oss av?
nej, vi kan tyvärr inte det

nästa dag, börjar allt om pånytt.




Övriga genrer av mfinne
Läst 206 gånger
Publicerad 2007-09-09 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne