Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid

Det finns en tid jag vill glömma
En tid av svek och hat
Jag vill glömma allt hemskt som varit
Jag vill ha nya fina minnen att minnas
Kanske är det med dig
som jag ska bilda nya minnen att minnas
Lyckliga minnen
inte minnen av svek och hat




Fri vers av Maria C
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-09-09 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria C