Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något som växer

Något som bara växer inom en,
det blir bara större, större och större
Äter sakta upp en inifrån, som ett virus
Till slut har det tagit över hela kroppen
Bara ett skal finns kvar,
tomt inuti, bara sorg
till sist
ensamhet...




Fri vers av Maria C
Läst 369 gånger
Publicerad 2007-09-09 23:38



Bookmark and Share


    Amoreboy
ojoj!!det känner man igen...nice!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria C