Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Duett

Allt det höga, blåa klara
vill jag vara.

Allt det skönas melodi
vill jag bli.

Men det djupa dunkla bara
måst jag vara.

Och det gälla skrämselns skrik
är min musik.




Fri vers av Erik L
Läst 357 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-12 17:23



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm härligt
riktigt snygg kontrast mellan början och slut.
blå, dunkla, höga, djupa, melodi, musik.
jo då :)
2007-09-19

  Thommy
Fin poesi, gillade Allt det höga, blåa klara vill jag vara.
2007-09-16

    ingvar VIP
Instämmer med Steve Lando.
Ingvar
2007-09-15

  Agnes Scott
Klingande vackert. Sprött.
2007-09-15

    Bodil Sandberg
Snyggt snyggt!!!!!
2007-09-12

  Last Word Spoken
Du är en skön melodi! :)
2007-09-12

  Patrick K
kort och fin! :)
Gillas!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L