Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd i känslor

Hon är en djävul
Förklädd i känslor

Omringad av ett
glimmande skimmer




Fri vers av Sparven
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-13 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven