Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

troligen en väldigt ointressant hög med ord som kommer raderas när jag inser det...




att röka är farligt

kaffe är dåligt för hjärtat

man ska gymma och äta alldeles för lite

fast man får inte gå ner för mycket

för då är man anorektisk

å det är farligt

sedan ska man gå med stavar

le som en idiot och gömma sina tårar med smink

eller otroligt fåniga kläder

eller så kan man bli goth, om inte det blivit helt omodernt nu

jag börjar bli lite för ointresserad av vad som är hippt

fattar fortfarande inte vitsen med de där hängande byxorna

det kommer från fängelsekulturen, vet du

man fick inte ha skärp på sig i fängelset, så byxorna hasade ner

sedan blev det coolt... ser mest jobbigt ut i mina ögon

fast jag är ju gammal, snart tjugosju

hår har jag aldrig fattat... varför inte raka av sig allt

fast då är man helt plötsligt antingen fånig eller rasist

allt säger någonting om mig jag inte bryr mig ett smack om

jag funderar på att börja bära namnskylt hela jävla tiden

Hej jag heter...
Jonny, 27, vill bara andas, röka, dricka kaffe och dö... stör ej...

NEJ! då är man ju deprimerad... döden är FARLIG...

alla dör, ingen accepterar det och alla verkar så satans förvånade när det händer

alla vet i stort vad man gör som är farligt...

jag röker mycket och har hjärtproblem i släkten

så antingen cancer, hjärtattack eller buss... buss låter ganska troligt

med tanke på hur många gånger det är så satans nära att man ligger under ett däck

whoosh... splat... I never saw him... he just jumped at me...

eller alkoholist... med tanke på det... ska gå till systemet nu...

tre liter vin till helgen som en normal medelsvensson..

... eller kanske snubbel, whoosh, screech, splat i tunnelbanan

håller kägten och kommer radera detta inom tre timmar...

have a glorious day turning night...





Fri vers av Jonny Larsen
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 16:05



Bookmark and Share


  albertina
så bra skrivet. Det bästa jag läst på ett tag. Du skriver precis som du tänker. Det var underbart kul att läsa. Känner igen mig så väl. Ha det gott=)
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen