Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu och då

Ni var hela min värld
Nu är ni bara en del av den
Ni var dem jag delade allt med
Nu är ni bara en del av det

Det var alltid vi
Nu är det ni och jag...ibland

Tiderna förändrades
men vi ska veta jag har det bra,
utan er också...




Övriga genrer av vinternatten
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-15 23:16



Bookmark and Share


    Issand.
känner igen mig en del...
bra text
2007-09-15
  > Nästa text
< Föregående

vinternatten
vinternatten