Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blir irriterad


Varför?

Ingenting verkar vaq rättvist här i världen..
Allt ska va dyrt, precis allting kostar även sånt man tror ska va gratis.-
Jag trodde att denna sidan skulle va gratis hela tiden..
okej, de e den ju men då kan man inte göra lika mycket grejer..
Jag blev medlem här för jag vill visa mina dikter å mina känslor. har alltid velat hitta en sån här sida. nu har jag gjort de men då ska de kosta..
Alltså varför?
nu får tycka jag e löjlig men de e inte alla som vill slänga ut pengar på de men ändå vill va kvar här å ha tillgång till allt som man hade i början..
Ville bara säga de.




Övriga genrer av hannis
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-09-16 02:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hannis
hannis