Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag lägger min hand
där ditt ansikte en gång vilat
mina fingrar mot slitet örngott
ritar kartor över ihågkomna ådror
som pulserat under fingertoppar
på skrynkligt svettiga lakan

mina läppar bränner med en
kvarlämnad smak av dina kyssar
och jag ser fortfarande dig
varje gång jag blundar




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-11-02 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always