Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en liten fråga bara till skaran här

 

om man använder

                               kondom

 

är man otrogen

                            då?




Fri vers av Helene Månsson
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-17 15:38



Bookmark and Share


  Mari Nilsdotter VIP
*asg* Bästa posten idag!
2007-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma