Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vet hur, var eller varför det odefinierbara sakta försvann...


... ... ... ... sakta ner
... somna in
... ... andas djupt
... somna in
... ... ... ... sakta ner
... somna in
... ... andas djupt
... somna in
... ... ... ... sakta ner

låt tid passera varsamt
strömmande och porlande
mellan varma fingrar

låt andetaget existera i ensamhet
för sig själv och av sig själv
ingenting finns till
ingenting är allt
luft som strömmar in
luft som väller ut

och som en svag vind
som en sval pust på varm hud
är din existens
... och allt du är

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 187 gånger
Publicerad 2007-09-17 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen