Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är den svenska versionen. Den engelska heter (The beginning)


Bröjan på något stort...

Änglarna log ner mot oss den dagen vi träffades
för första gången
Dom hade väntat på denna dag allt för länge
Två själar, två hjärtan, två människor som hörde ihop
hade äntligen funnit varandra
Detta var bara början på någonting stort,
något äkta, något så innerligt fint
Detta var början på den finaste kärlekshistorian
världen hade skådat




Fri vers av Maria C
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-18 09:40



Bookmark and Share


  Just Emotions
åhhh va fint skrivet.. ler.. beundrar.. lucky youu
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria C