Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som smak av regn

I brist på ord
fälls talande tårar
som smak av regn
mot mina läppar




Fri vers av Sometimes_Always
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-19 09:22



Bookmark and Share


  wiicca
Fint skrivet! Känns igen.. kraam
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sometimes_Always
Sometimes_Always