Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leontines budoir





har lockar i ögonfransen
hon himlar och vet hur

hon plickplockar ibland
sina små små saker

telefonlinjen - en transatlantisk - wanna be

her backdoorman

lacroix & lanois´ fishermans daugther

spetsribb - över nyckelben - en pärla i sin snibb - en till
en lady-bug-in-box

lite bakom - lite rusig - bakom jacquard
och filthy och jävligt oglammig men helt obedd att - va fan

ett tinder i ögat glittrar väl också speciellt
om det är skumt belyst




Fri vers av wayward - taiga
Läst 552 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-19 18:50



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
himla snyggt!
2008-08-24

  Daemon
\"hon himlar och vet hur\"
Det var mmmm SNYGGT!
2008-02-18

  Daemon
Haha, shit vad skum den här var.
Men mycket bra!
2008-02-18

  Sanchez VIP
fin trilingual dikt, funkar utmärkt
2007-09-21

  K*
fan, vad cool den här texten är. du har verkligen en originell stil och språket är lite som pop art vs armageddon vs sommarvisa
lite så där att man blir lite förvirrad, men ändå att man egentligen - om man vågade släppa taget lite lite till - fattar exakt och precis allting. det är kärnan under orden som bränns och känns.
du är cool du sagofröken
2007-09-21

    wilja
jag vill spara! (jag gör det)
2007-09-21

    Bodil Sandberg
Vilken underbar TITEL för det första...leontines budoir..dit måste man kika in...och DÄR...leontine av leontiner...med spetsribb och glittrande pärlor...lite rusig...fast ändå ganska tjusig..på nåt vis..ja absolut!!!!!
2007-09-20

  Måna N. Berger
Jag menade inte att stamma! *S*
2007-09-20

  Måna N. Berger
Läckert depraverat, doft av puder och vin i dämpad belysning! Du är en renässanskonstnär :)
2007-09-20

  Antropofagen
Neglige eller peignoir, Bettan eller Motorpsycho i countryskrud..?
Eller kan det vara hon som översätter fransk poesi och nästan-internet-vänstrar?
Här sätter du i alla fall denne läsare på nybonat.
I stickade tjocksockar.
2007-09-19

  Prometeus
Jaså, fröken lägger ut dikter? ;) Jag gillar det här!
Tycker du får fram sköna, vackra (gillar inte det ordet) och lite...spetsiga känslor här. Som en vardag fast i en dröm.
Som ett vanligt liv med twist á la Salvador Dali.
Måste lyfta fram stycket

ett tinder i ögat glittrar också speciellt
om det är skumt belyst

som jag tycker är mkt bra.
Tycker mig även känna igen hon som \"plickplockar\"...;)
2007-09-19
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga