Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt och lågt om...

 

 

 

det är nu
när istid stilla nalkas
blådagar byggs upp
och du lägger undan
din självuppfyllda värme

ditt sista inre helvete
framdukat till fest
bland vänner som var

regnvatten samt tårar
allt vått fryser en dag

i den nu är du på färd
mot värmen
gör resan

förunnad

 

 

 

 




Fri vers av Leif Furstedt VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-19 20:57



Bookmark and Share


  Mari Nilsdotter VIP
Vackert, på ett mörkt vis...
2007-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Leif Furstedt
Leif Furstedt VIP