Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2 år sedan nu


varenda gubbe med grått hår och käpp

 

är du

morfar

 

tittar till

 

nä, det är inte du

 

blir så påmind i det ögonblicket

vid den tanken om dig

om hur du klappade om mig när vi sågs

och sa hej och hej då

 

saknar dig




Fri vers av Helene Månsson
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-09-20 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma