(reroute)

orville nash sa "the best damn beer i´ve ever had!"

'hick'

och några andra sköna grabbar

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(reroute)

orville nash sa "the best damn beer i´ve ever had!"

'hick'

och några andra sköna grabbar




got that montana walking

 

 

 

 

 

-please mr nash, could you do that montana walking blues

-i am sorry, the boys in the band can´t do that song

 

 

den sibiriska lärken mot

 

en lång sovande drakrygg - en jeepgrön - en grand cherokee

ungefär

iögonfallande iallafall när

 

kamerakillen i helikoptern i dallasvinjetten

gör en svepning över the rockys digra 'spruce & larch-bestånd'

 

hur den sibiriska lärken

singlar sitt saffran i undervegetationen

i spåren av hovarna som ligger kvar efter

- the riders - blir tysta semskinnsgula blanka bågar

 

nästan ingenting hörs

utom just ett gäng bågar som cirklar uppför

serpentinen - de reser

 

alltid rätt lätt packade




Fri vers av wayward - taiga
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-21 12:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Kanske jag är helt fel ute, men; \"Zen och konsten att sköta en motorcykel\" föresvävar mig.
2007-09-21

    BetweenTheLines
haha-\"alltid rätt lätt packade\"-clever

du blandar det vackra,humoristiska,utspejsade skönt vansinnigt

öppningen känns som nåt man skulle vilja snickra om till en snygg haiku

\"den sibiriska lärken mot



en lång sovande drakrygg\"
2007-09-21

  Smultris
Jag tyckte nog bättre om den tidigare versionen, här svänger det lite för mycket för att jag helt ska hänga med... men det kan ju bero på mig, jag får ta några whiskey till så jag svänger i rätt takt, i din takt:)

:):):)
2007-09-21

  Ronny Berk
undervegitabiliskt så drillar lärkan högtidliga skyar till ... textmässigt rörligt som förundrar och förvirrar på ett behagligt sätt...väl förpackat...ja...
2007-09-21
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga