Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄN

 

 

Yra och vingla ut ur denna krigsskådeplats

Så visar jag dig min scen där jag uppträder

Inget glamouröst ställe men publiken är påläst

Det är de små nyanserna de uppskattar där

Det gäller att stjäla deras blickar direkt

Du skulle bli en superstar på den scenen

Som ormen i Edens lustgård efter att han väst

 

 

Vi gick därifrån övertygade om våra roller

Frälsta av illusioner, berusade av druvor

En ängel med attityd sittandes i skinnjackan

Jag, en karaktärsskådespelare usel på dialog

Hörde på din historia hela vägen till slutet

Rådhusgatan är lång och storyn blev allt bättre

Jag tänkte i manus, scenografier och kärleksscener

Kände mig plötsligt nära dig, en motspelerska i dig jag såg

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-01-21 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna