Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion och små, naturliga sprickor


som en dag
en vacker dag
en underskön dag
följt av natt
stjärnklar och oemotståndlig

månljus och himmelssken
vitt som elfenben
inlindat i sammetslen

som ett enda andetag
långsamt, långsamt in
och rökfyllt, sakta, ut

eller ännu enklare
en varm kopp te
i en gigantisk kopp

det lägger sig som en dimma
ringlande runt dina svultna ögon
flödande mellan smala fingrar
mellan ett annat då
och ett bortglömt nu

i underbar enkelhet

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 180 gånger
Publicerad 2007-09-22 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen